Velkommen til Harstad Fotoklubb, og regionalt fototreff 2017

Lyst heile natta

Lyst heile natta

Tid og sted: 2. – 4. juni 2017, Thon hotell Harstad

Velkommen til Harstad og regionalt fototreff i pinsen 2. – 4. juni. Dette arrangeres i regi av Norsk selskap for fotografi (NSFF) og Harstad Fotoklubb.

Vi starter fredagen med registrering kl 17, før vi ønskes velkommen av leder i NSFF, Bjørn Riise.

Så venter Fred Åge Hol oss med foredrag i naturfoto. Etter foredraget kjører vi samlet ut til Aspenesfjæra for sosialt samvær, fiskesuppe ved bålet og fri fotografering med mulighet for veiledning, så håper vi midnattssola står oss bi. Aspenesfjæra ligger like ved Nupen, som i 2009 ble kåret til Norges mest romantiske sted.http://www.ht.no/incoming/article251406.ece

Lørdag morgen får vi konkurransetema og informasjon før vi starter foredrag og påfølgende workshop med Pål Laukli – tema er lyssetting og fotografering av modeller i røft miljø, stedet er verkstedhall på Kaarbøverkstedet. En presentasjon av Pål: http://www.tinagent.no/photographersdirectors/pål-laukli

Festmiddagen lørdag bør du få med deg. Her får vi blant annet bildevisning fra formiddagenens konkurranse med premiering.

Søndag kjører vi fra Thonhotellet til Trondenes Fort, og får der omvisning og mulighet til fotografering. Lunsjen tar vi i lavvo på Olaåsen gård hvor de har både hester, villsau og høns som vi får fri adgang til å fotografere.

Vi avslutter søndag klokka 15.00.

Vi får digital visning av bilder fra Årboka fra NSFF når vi oppholder oss på hotellet.

Spørsmål og innspill

Eventuelle spørsmål kan gjerne sendes per e-post til: post@hafk.no.

Eller via arrangementets Facebookgruppe:

https://www.facebook.com/groups/224249661377792/