Naturfotoworkshop ved Lyngsalpene og Lyngenfjorden – Jan R. Olsen og Bjørn Joachimsen

Dato / tid
Date(s) - 15/09/2016 - 18/09/2016
5:00 pm - 4:00 pm

Sted
Håkon Gjestehus

Kategorier Ingen Kategorier


NB: Dette er IKKE en klubbaktivitet, kun ment som informasjon om et interessant kurs i nærområdet.

 

Fotografene Jan R. Olsen og Bjørn Joachimsen inviterer til en spesiell fotoworkshop i september 2016. Midt i de fineste høstfargene blir du tatt med til spennende lokaliteter fra fjord til fjell rundt Lyngenfjorden i Nord-Troms. Med utgangspunkt i Kåfjord på den vakre østsiden av fjorden, vil det bli fototurer i lune daler, unike elvejuv, dype canyons, under majestetiske fjell, opp til vidda og langs fjorden der vi har den beste utsikten mot de spektakulære Lyngsalpene. [Kåfjord, 15.–19. september 2016.) NB! Kun 10 plasser.I september danser ofte nordlyset over fjellene og speiler seg i fjorden. Det er gode muligheter for å fotografere nordlyset i forbindelse med workshopen og vi vil dele erfaringer innen denne typen fotografering. September er også måneden for høstfarger i nord, og det tidsrommet vi holder workshopen i er midt i den perioden hvor høstfargene som oftest er på sitt mest intense.

I sidefjorden Kåfjord finner vi noen av Europas dypeste canyons hvor fosser stuper hundrevis av meter ned og hvor fjellveggene går loddrett opp til høyfjellet. Her vil du få mulighet til å fotografere landskapsformer du mulig aldri har opplevd før.

Forkunnskaper: Dette er en workshop som passer best for de som har en del erfaring med fotografering og har god kjennskap til bruk av eget kamerautstyr. Man må være i normal/god fysisk form for å delta på turene. Det er ikke lagt opp til anstrengende fjellturer.

Link: Naturfotoworkshop ved Lyngsalpene og Lyngenfjorden – Jan R. Olsen og Bjørn Joachimsen