Medlemsmøte WEB MØTE

Dato / tid
Date(s) - 15/04/2020
6:00 pm - 9:00 pm

Kategorier


Harstad fotoklubb har medlemsmøte på andre onsdag hver måned. Vi kårer vinner av «Månedens bilde» og eventuelle andre konkurranser. Styret informerer om viktige saker og grupper/komiteer presenterer kommende aktiviteter. Vi prøver også å få til en forelesing/presentasjon ved klubbens egne medlemmer eller inviterte kapasiteter som kan inspirere oss eller lære oss noe nytt.

OBS OBS OBS WEB MØTE

På grunn av den pågående situasjonen med smitteverntiltak mot koronavirus er fysiske møter avlyst.

Harstad fotoklubb prøver å avholde et møte på Internett ondag 15. april kl. 1800 som erstatning for det vanlige klubbmøtet. For å kunne delta på møtet må du laste ned og installere programmet «Easymeeting» i god tid før møtet. Tips: Logg deg på i god tid før kl. 18:00

For å delta trenges ikke noen lisens. Følg med på vår gruppe på Facebook for framgangsmåte for pålogging for møtet. Vi har ikke forsøkt å ha møte for så mange før, men fikk dette til å fungere fint for styre- og komitemøter. Om noen kan delta fra samme pc/mac vil det kanskje være gunstig i forhold til antall påloggede samtidig. Ha tålmodighet med oss om vi opplever problemer underveis. Vi har ikke prøvd dette tidligere. Vel møtt!

 

VIKTIG!

Om du har lyst til å finne ut om du kan tenke deg til å bli medlem hos oss er du hjertelig velkommen til møtet. Om du vil kan du sende en mail til post@hafk.no før møtet, eller bare møte opp direkte.

Klubbens medlemmer er alt fra erfarne fotografer til ferske nybegynnere. Kjønnsfordelingen i klubben er 50/50